Marko Pomerants nimetati EAS-i nõukogusse

Margus Martin
, reporter
Copy
Marko Pomerants.
Marko Pomerants. Foto: Meelis Meilbaum

Väliskaubandus- ja infotehnoloogiaminister Kert Kingo kutsus ettevõtluse arendamise sihtasutuse (EAS) nõukogu liikme kohalt tagasi kolm liiget ja nimetas ametisse kolm uut. Teiste hulgas võttis koha EAS-i nõukogus sisse Marko Pomerants.

EAS-i nõukogust tagasi kutsutute hulgas on Erki Mölder, Anto Liivat ja Kristel Voltenberg. Uuteks liikmeteks said lisaks Pomerantsile Arvi Lossmann ja Rain Epler, kel kõigil on kogemus ettevõtluses ja äriühingute juhtorganites.

"Uute nõukogu liikmete näol toome sisse nii-öelda värsket verd ja regionaalset mõõdet. EAS peab olema usaldusväärne partner nii riigile kui ettevõtjatele," ütles minister Kingo, kes tänas seniseid liikmeid tehtud töö eest ning soovis uutele jõudu ja kordaminekuid.

EAS-i nõukogus jätkavad tööd Viljar Lubi, Kaia Sarnet ja Kersti Männik.

EAS on 19 aastat tagasi loodud sihtasutus, mis edendab ettevõtlus- ja regionaalpoliitikat Eestis ning on riikliku ettevõtluse tugisüsteemi üks suuremaid institutsioone. Rahalist toetust, nõustamist, koostöövõimalusi ja koolitust pakutakse ettevõtjatele, teadusasutustele, avalikule ja kolmandale sektorile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles