Võrkpalliklubi saatus on endiselt kaalukausil

Margus Martin
, reporter
Copy
Kes Rakvere Võrkpalliklubi mängijatest ning abipersonalist hakkavad algaval Credit24 meistriliiga hooajal käsi matši ajal kokku panema, ja kas üldse hakkavad, selgub ilmselt selle nädala jooksul. Praegu on küsimusi rohkem kui vastuseid.
Kes Rakvere Võrkpalliklubi mängijatest ning abipersonalist hakkavad algaval Credit24 meistriliiga hooajal käsi matši ajal kokku panema, ja kas üldse hakkavad, selgub ilmselt selle nädala jooksul. Praegu on küsimusi rohkem kui vastuseid. Foto: Meelis Meilbaum

Mõni kuu enne uue võistlushooaja algust vaagib Rakvere Võrkpalliklubi jätkuvalt küsimust, kas õnnestub leida piisav rahaline kate Eesti ja Läti meeskondi ühendavas Credit24 võrkpalli meistriliigas võistlemiseks või mitte.

Mitme arutelu ja koosoleku käigus on nõu peetud muu hulgas nii Rakvere linna kui ka Eesti Võrkpalli Liidu esindajatega, kuid lõplikke vettpidavaid otsuseid pole esialgu langetatud.

Samal ajal käib sagimine mängijateturul, kus korralikul tasemel eestlastest pallurid kaovad nagu soojad saiad pagari­äri letilt. Nii on Rakvere Võrkpalliklubi eelmise hooaja koosseisust leidnud endale praeguseks uue tööandja kodukandi Saaremaa Võrkpalliklubis libero Alari Saar, Šveitsi kõrgliiga klubis Näfels diagonaalründaja Taavi Nõmmistu ning kodumaal TalTechis keskblokeerija Joonas Popman ja sidemängija Karlo Remy Kallend.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles