Võrkpallur Ronald Järv jagab uuel hooajal tõsteid Tartus

Margus Martin
, reporter
Copy
Igal nädalal lisandub teateid Rakvere Võrkpalliklubi meeskonnast lahkuvate mängijate kohta. Hiljuti lõi käed tartlastega sidemängija Ronald Järv.
Igal nädalal lisandub teateid Rakvere Võrkpalliklubi meeskonnast lahkuvate mängijate kohta. Hiljuti lõi käed tartlastega sidemängija Ronald Järv. Foto: Meelis Meilbaum

Samal ajal kui Rakvere Võrkpalliklubi ümber valitseb vaikus, sõlmivad ülejäänud Eesti ja Läti ühise võrkpalliliiga hooajaks valmistuvad kohalikud meeskonnad mängijatega usinalt lepinguid.

Paari päeva eest avaldas Tartu Bigbank teate, et neil on käed löödud lõppenud hooajal sünnilinna Rakvere võrkpalliklubi eest pallinud Ronald Järvega.

26-aastane sidemängija kinnitas uudist, lausudes, et Taaralinna klubi oli tema jaoks sisuliselt ainus valik, sest kaksikute poiste võrra rikkamaks saanud pere on kolinud ka samasse linna elama. "Töökoht, Price Waterhouse Coopers, mul Tallinnas küll säilib, aga saan seal teha nii-öelda kodukontorit ja pean umbes korra nädalas pealinnas käima," rääkis Järv. "Selles suhtes on Rakvere koha pealt minuga üldiselt keeruline, sest logistika oleks päris karm."

Mängumees lisas, et kui meediast on käinud läbi, nagu sooviks Rakvere linn näha kohalikku võrkpalli esindusmeeskonda lisaks võistlusmängudele samas saalis ka treenimas, siis muudaks see niigi raske olukorra klubi jaoks veel keerulisemaks. "Arvan, et praegune variant, mille Rakvere Võrkpalliklubi juhid on rahakotti ja võimalusi arvestades teinud, on olnud kõige optimaalsem. Kogu kampa Rakverre või kuskile mujale sõidutama hakata ... Seda on kunagi varem Mati Meriranna ajal tehtud, aga kuidagi vajus asi ikkagi soiku," kõneles Järv.

Tartu Bigbankis hakkab Ronald Järv jagama mänguaega Eesti koondise kauaaegse liidri, Poola kõrgliigast kodumaale naasva veterani Kert Toobaliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles