Kunda mere- ja perepäev tuleb ka sel aastal traditsiooniliselt

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Kunda mere- ja perepäeval on juba traditsiooniks saanud küpsetada võidu räimi. See tõmbenumber kutsub inimesi vaatama ja mekkima ka sel aastal.
Kunda mere- ja perepäeval on juba traditsiooniks saanud küpsetada võidu räimi. See tõmbenumber kutsub inimesi vaatama ja mekkima ka sel aastal. Foto: Kasper Mäe

Järgmisel laupäeval toimub Kunda rannas kahekümne esimene mere- ja perepäev, kus küpsetatakse võidu räimi, väisatakse sõpruslaeva ning tantsu saab keerutada poppide ansamblite Shanon ja Fantaasia pilli järgi.

Kunda noormees, kohalike seas hinnatud ansambli Fantaasia liider Heiko Källo pole aastat viis juba legendaarseiks kasvanud Kunda mere- ja perepäevadel osaleda saanud. Suved on mänge lihtsalt nii täis pikitud olnud. Aga nüüd on nõnda, et tal on võimalus lisaks mere- ja perepäeva külastamisele häälestada pill ja oma rahvale laulda.

“Fantaasia üllatab tantsulõvisid vana hea klassikalise peomuusikaga,” lubas Källo. Sedakorda on neil kambas Apelsini ja Eldorado liige ning nii on üsna kindel, et peo tõmbab igal juhul käima vana hea Fixi kuulsaks lauldud “Tsirkus”. Ometi pole see veel kõik. “Loodetavasti paneb peole võimsa punkti meie enda valgus-show,” märkis Heiko Källo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles