Rallisõitja Georg Gross sõudis abieluranda

Copy

Täna abiellub rallisõitja Georg Gross oma väljavalitu Katrin Vakulskajaga. Noored kohtusid viis aastat tagasi.

Pulmapidu peetakse maalilises Vihula mõisas. Georg Gross saabus tõotuste saarele kahe ralliauto ja helikopteri eskordi saatel koos peiupoistega. Üheks peiupoisiks on rallisõitja Ott Tänak.

Pruut koos pruutneitsidega saabus tõllas. Tseremoonial mängivad viis harfimängijat. Noored paneb paari Eesti kõige hinnatum registreerija Peep-Ain Saar.

Oma neiupõlvenime kirjutas Katrin "mürsule", mille Georg sepistatud kahuriga taevasse lasi.

Peale tseremoonia lõppu peotelki suunduvad külalised kasutavad juhust teha pilti koos Ott Tänaku ralliautoga, mille juurde on lausa järjekord tekkinud.

Pulmapeo korralduse eest vastutab Peterburi firma Royal Wedding First Sight. Õhtut juhib Veigo Kaarep. Esinevad The Swingers ja Venemaa superstaarisaatest võrsunud laulja Vlada Chuprova. 

Veigo Kaarep ütles, et on küll paljudes pulmades õhtujuhiks olnud, kuid nii uhket pulma pole veel korraldanud. "Luban, et tegemist on 50 aasta vägevaima pulmaga, kus te käinud olete," ütles Kaarep saabunud külalistele, kellele jagatakse palmimajas šampust ja suupisteid.

Umbes paarisaja kutsutud külalise kasutada on ka kaks taksot, kui kellelgi peaks tekkima vahepeal vajadus ära käia.

Abielu registreeritakse mõisa territooriumil asuval saarekesel, pidu toimub õunaaeda püsti pandud suures telgis, mis on uhkelt dekoreeritud. 

Õhtusöögi alguses loositakse külaliste vahel välja kopeterilend neljale, mis tuleb pulma jooksul ära kasutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles