Rakvere linnavalitsuses sõlmiti tänavune sajas abielu

Andres Pulver
Copy
Sõrmused.
Sõrmused. Foto: Peeter Langovits

Täna ütlesid Rakvere linnavalitsuses oma jah-sõna kaks noorpaari ja esimene neist tegi seda 2019. aasta sajanda paarina. Sajanda staatusele kohaselt ütles noorpaar jah-sõna täpselt kell 10.10.

Rakvere linnavalitsuse perekonnaseisuametniku Terje Pärnasalu sõnul sai 20. eluaastates paar uudisest kuulda alles tseremoonia käigus. "Sellest, et just nemad on sajas paar, kuulsid need toredad noored alles abielu sõlmimise käigus, üllatasime neid," märkis Pärnasalu.

Küsimuse peale, miks nad soovisid abielluda just esmaspäeva hommikul kell 10, vastas noorpaar, et see lihtsalt kukkus nii välja. "Ja samamoodi oli puhas juhus, et nende kinnitus abielule tuli täpselt kell 10.10 ja ei minutitki ühele ega teisele poole," rääkis Pärnasalu.

Kõige populaarsemad kuud abiellujate seas ongi juuli ja august, selle aasta juulikuus plaanivad linnavalitsuses oma liidu kinnitada 35 paari, augustis pea sama palju.

"Loodame, et käesolev aasta tuleb Rakvere linnavalitsusele abiellujaterohke. Ühe märgina näeme, et eelmisel aastal abiellus meie sajas paar 8. augustil, aga sel aastal jõudis järjekorranumber 100 kätte täpselt kuu aega varem, 8. juulil," lisas Pärnasalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles