Ministrid õnnitlesid nelikutest sünnipäevalapsi

Copy

Loore, Luise, Leene ja Lagle võtsid peaministrilt ja rahvastikuministrilt vastu südamlikud sünnipäevaõnnitlused.

Roela lähedal elav Nirgide pere tähistas teisipäeval nelikutest tütarde Loore, Luise, Leene ja Lagle kaheaastaseks saamist. Sünnipäeval tulid neid õnnitlema ka peaminister Jüri Ratas ja rahvastikuminister Riina Solman.

Enne kui nelikuid ööunele hakati sättima, jõudis neile külla Eesti vabariigi peaminister Jüri Ratas, kes oli valinud kingituseks koeratüdruk Lotte nooremat õde Roosit kujutavad kaisunukud, mis tegid tüdrukutele palju rõõmu.

Peaminister tundis huvi, kuidas perel läheb. Vesteldi sõbralikult ning peaminister märkis, et emal kindlasti vaba aega pole. "Seda tean ma omast käest," sõnas ta nelja lapse isana. Pereisa Johannes Nirgi nentis, et abikaasal on erakordsed jõuvarud.

Kui seati pere arhiivi jaoks tüdrukuid koos peaministriga pildi tarvis poseerima, ütles Jüri Ratas: "Ma ei ole nii auväärsel pildil kunagi olnud. Täitsa tõsiselt kohe!"

Peaministri lahkudes saabus otse Narva-visiidilt nelikuid õnnitlema rahvastikuminister Riina Solman, kes tõi külakostiks korvi puuviljadega. Lapsed olid väga heas tujus, kuhjasid ministri üle mänguasjadega ning pugesid ka ise talle sülle. 

Pereisa ütles, et hommikune Vinni vallavanema Rauno Võrno visiit tegi lastele korraliku trenni ning tänu temale olid tüdrukud juba külalistega harjunud, suhtlesid avatult ning toimetasid nendega heal meelel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles