Külalised rõõmustasid nelikute üle (4)

Katrin Uuspõld
Copy
Kui peaminister paluti sünnipäevalastega ühele pildile, märkis Jüri Ratas, et ei olegi nii auväärsel pildil varem olnud. “Te olete nagu mannekeenid!” kiitis ta Eesti ainsaid nelikuid Looret (vasakult), Leenet, Laglet ja Luiset.
Kui peaminister paluti sünnipäevalastega ühele pildile, märkis Jüri Ratas, et ei olegi nii auväärsel pildil varem olnud. “Te olete nagu mannekeenid!” kiitis ta Eesti ainsaid nelikuid Looret (vasakult), Leenet, Laglet ja Luiset. Foto: Ain Liiva

Nirgi-pere nelikud tütred Loore, Luise, Leene ja Lagle tähistasid teisipäeval oma teist sünnipäeva. Et tegu on Eesti ainsate nelikutega, tulid neile õnne soovima peaminister Jüri Ratas ja rahvastikuminister Riina Solman.

Nelikõed on kenasti sirgunud, vudivad ringi ning nende argipäevad mööduvad mängides üksteise ja pere kollase kassiga. Avaras koduhoovis on neil ka päris oma aed – puidust aialippidega neljast küljest ümbritsetud mängualal saavad nad isekeskis toimetada, samal ajal kui vanemad nende vaateväljas praktilisemaid asju ajavad.

“Kevadel mõtlesin küll, et nii tore, lähen toimetan peenardega ning lapsed on mu ümber, aga tegelikkuses läks see nõnda, et igaüks neist võttis oma suuna, kuhupoole joosta, ning sellest kujunes perekondlik ettevõtmine, kus igaühel pidi keegi sabas olema. Nõnda me sellise aia otsustasimegi teha,” rääkis pereema Tiina Nirgi.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles