Maakonnad, vallad ja linnad võistlevad Tartus suvemängudel

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestimaa suvemänge korraldatakse iga nelja aasta tagant. Viimati olid võistlused Kuressaares.
Eestimaa suvemänge korraldatakse iga nelja aasta tagant. Viimati olid võistlused Kuressaares. Foto: Eestimaa Spordiliit Jõud

Tänasest pühapäevani selgitavad omavalitsuste ja maakondade võistkonnad Tartus järjekorras 15. Eestimaa suvemängude paremaid.

Eestimaa spordiliidu Jõud, Tartu linna, Tartumaa Omavalitsuste Liidu ja Tartumaa Spordiliidu korraldatavatel spordimängudel on esindatud mitu Lääne-Viru omavalitsust. Suurte valdade konkurentsis teeb kaasa Tapa vald ning väikeste valdade hulgas võistlevad Kadrina, Vinni, Viru-Nigula ja Väike-Maarja vald. Linnade arvestuses võtab konkurentidega mõõtu Rakvere linna võistkond.

Paremusjärjestus selgitatakse kergejõustiku ja kuue parema ala punktide liitmisel. Baltimaade suurimatel spordimängudel on kavas veerandsada spordiala, kus võistleb üle nelja tuhande osaleja.

Suvemängude avamine on täna õhtul kell 19 Tartus Raekoja platsil.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles