Põhjarannik oli nädalavahetusel piduderohke

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunda mere- ja perepäeva tantsisid linna sõpruslaev Wambola taustal avatuks Kõkutajad.
Kunda mere- ja perepäeva tantsisid linna sõpruslaev Wambola taustal avatuks Kõkutajad. Foto: Ain Liiva / Virumaa Teataja

Läinud nädalavahetus oli maakonna rannarahvale sündmusteroh-ke – nii Karepal, Vergis kui ka Kundas tuldi laadale ja kontsertidele lähemalt ja kaugemalt kokku. Kalad, meri, muusika ja kohtumised vanade tuttavatega olid kõigis neis paigus märksõnadeks.

Kunda XXI mere- ja perepäev avati seekord pidulikult sadamas. Randunud Kunda sõpruslaeval Vambola rivistunud valgetes pluusides madrused ja laeva ees tantsivad linna rahvatantsurühma Kõkutajad neiud-naised oma heledates rahvarõivastes paistsid eemalt mere taustal justkui kajakad.

Avakõnes põhjendas Viru-Nigula vallavolikogu esimees Riho Kutsar asukohavalikut sellega, et just sadam on nii linnale kui ka vallale mitmes mõttes tähtis ja ühtlasi kogu maakonna merevärav.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles