Põlengus kodu kaotanud pere tarvis on kogunenud tuhandeid eurosid

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Rakveres Tartu tänaval põles jaanide eel maha eramu. Kodu kaotanud perekonda on aidanud paljud inimesed.
Rakveres Tartu tänaval põles jaanide eel maha eramu. Kodu kaotanud perekonda on aidanud paljud inimesed. Foto: Vladislav Musakko

Jaanide eel Rakveres Tartu tänaval kodu kaotanud perele on appi tõtanud paljud inimesed. Rakvere linna sotsiaalosakonna juhataja Kersti Suun-Deket rääkis, et pere elab praegu sotsiaalkorteris ja saab hakkama. Oma maani maha põlenud maja plaanivad selle omanikud aga uuesti üles ehitada.

Perepoja endised klassikaaslased Rakvere eragümnaasiumist tegid kohe pärast õnnetust sotsiaalmeedias üleskutse, millele reageerisid paljud, aidates kõikvõimaliku kraamiga alates riietest ja jalanõudest ning lõpetades mööbli ja tehnikaga.

Tules kodu kaotanud perepoja klassiõde, aktsiooni üks algatajatest Victoria Kusma ütles, abis on käidud majaaseme koristustöödel. “Raha oleme praeguseks kogunud 5000 eurot,” sõnas Kusma.

Senisele toetussummale lisandub sel reedel Rakvere kultuurikeskuses Rainer Villaku eestvedamisel korraldatava heategevuskontserdi “Kõik ühe eest” piletimüügist saadav raha.

Ida päästekeskusest öeldi lehetoimetusele, et tulekahju tekkepõhjuse kohta täit selgust veel ei ole ning töö eri teooriatega käib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles