Triatloniharrastajad võistlesid Uljastel, ees ootavad Tudu ja Ebavere

Margus Martin
, reporter
Copy
Jaanus Undrest ees, Meelis Veilberg (vasakul) ja Jaanus Siimer tema kannul, selle aasta Uljaste triatloni ujumisdistantsi lõppedes.
Jaanus Undrest ees, Meelis Veilberg (vasakul) ja Jaanus Siimer tema kannul, selle aasta Uljaste triatloni ujumisdistantsi lõppedes. Foto: Anneli Undrest

Lüganuse vallavalitsuse korraldatud kahekümne esimese Uljaste triatloni võitjaks krooniti Jaanus Undrest, kellele järgnesid Meelis Veilberg ja Jaanus Siimer.

Harrastajate hulgas hinnatud jõuproov koosnes tavapäraselt 670 meetri ujumisest, 12 kilomeetri rattasõidust ja 3,5 kilomeetri jooksust.

Esikohamees kulutas distantsi läbimiseks 52 minutit ja 54 sekundit, teine 53 minutit ja 33 sekundit ning kolmas 56 minutit ja 26 sekundit.

Võitjale ja mitmele teisele triatleedile oli Uljastel tegemist teise võistluspäevaga järjest, kuivõrd nad olid päev varem osalenud Tartu Milli triatloni olümpiadistantsil.

Uljaste triatloni kiireima naisvõistleja au kuulus kolme kange mehe järel neljandana finišisse jõudnud Etriin Etverkile. Tema lõpuajaks kujunes 57 minutit ja 40 sekundit. Naiste arvestuses saavutas teise koha Merike Annuk (1.06.42) ja kolmanda Annika Juhanson (1.09.54).

Eeloleval laupäeval saavad kõik triatloniharrastajad ennast proovile panna Eesti vanimal, juba aastast 1988 korraldataval Tudu triatlonil. Samal päeval toimub ka Ebavere Kange triatlon, mis on mõeldud Väike-Maarja valla endistele ja praegustele elanikele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles