Viitna metsade vahel filmitakse uue Outlanderi reklaami

Kristjan Halg
Copy
Varemgi on samal teel tehtud autoreklaame: Rootsist toodud Mercedese filmiauto Kadrina–Viitna teel.
Varemgi on samal teel tehtud autoreklaame: Rootsist toodud Mercedese filmiauto Kadrina–Viitna teel. Foto: Vladislav Musakko

Kadrina–Viitna teel Viitna järvede juures, kilomeetritel 11,5 kuni 14, on juba mitu õhtut kehtinud kiiruspiirang ja liikluskorralduse muudatus. Nimelt filmitakse sellel lõigul juba teisipäeva õhtust saati Mitsubishi Outlanderi hübriidmudeli reklaamklippi. Võtted toimuvad plaani järgi veel ka täna-homme kella 20–04.

Hilised ja öised ujumishuvilised peavad aga parkima samal ajal kaugemale, sest Viitna järve rannale lähim parkimiskoht on sellel ajal suletud. Samuti võiksid liiklejad olla tähelepanelikud, sest võttemeeskond on suur ja tehnikat palju.

Location Unit OÜ esindaja sõnul on Viitna üks asukohtadest, mida firma pakub autoreklaamide tegemiseks pidevalt ja kus on varemgi niisuguseid reklaame tehtud. Eestis vändatakse eri riikide jaoks paljude automarkide reklaame. Viitna on selleks väga hea koht sealse kurvilise ja ilusa metsavahetee poolest. Osaühingu esindaja sõnul on soovitud filmida ka Lõuna-Eestis, kuid Viitna asub Tallinnale lähemal ja on seega hea alternatiiv.

Samal teel on varemgi autoreklaame tehtud, viimati teadaolevalt eelmisel talvel. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles