Tapa kutsub käsipalli parimad pojad koju

Margus Martin
, reporter
Copy
Eesti koondise endise väravavahi Mikola Naumi võimalik jätkamine ja mitme Tapalt sirgunud mängumehe naasmine kodulinna tõstab siinse käsipallitiimi hoobilt Eesti meistrivõistlustel medalinõudlejate hulka.
Eesti koondise endise väravavahi Mikola Naumi võimalik jätkamine ja mitme Tapalt sirgunud mängumehe naasmine kodulinna tõstab siinse käsipallitiimi hoobilt Eesti meistrivõistlustel medalinõudlejate hulka. Foto: Marko Saarm

Mullu Eesti käsipalli meistrivõistlustel veerandfinaali jõudnud ja kohaliku spordihoone tribüüni pilgeni publikuga täitnud Spordiklubi Tapa meeskond soovib kodulinna koondada siit sirgunud tugevad pallurid.

Tapa käsipallimeeskonna kauaaegne eestvedaja Elmu Koppelmann ei varja, et mullusest kambavaimust ja sellest sündinud korralikust resultaadist innustust saanuna on nüüd isu enamaks.

Siit pärit pallurite kojutulekust on räägitud varemgi, kuid praegu näib plaan realistlikum kui iial varem. Meistriliigas tahetakse Koppelmanni sõnul jätkata igal juhul. Treeneri jutu järgi on tavaline seegi, et mitu noormeest alustab ülikooliõpinguid, mis viib nad kodukandist eemale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles