Ettevõtlikud noored korraldavad laste toetuseks heategevuskontserdi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere kolmainu kirik.
Rakvere kolmainu kirik. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

JCI Eesti Ettevõtlike Noorte Koda Rakveres on püüdnud jõuluajal märgata enda kõrval abivajajaid ja võtta üheskoos ette midagi ilusat nende toetuseks, kes seda kõige enam vajavad – lapsed.


Varasematel aastatel on toetatud maakonna liikumispuuetega lapsi ning Rakvere sotsiaalosakonna lapsi. Tänavu on võetud südameasjaks teha kingipakid Lääne-Virumaa raskesti toime tulevate perede lastele.

Koostöös kohalike omavalitsustega on välja selgitatud, et hetkeseisuga on Lääne-Virumaal umbes 150 last, kes vajavad heade kaaskodanike tähelepanu ja hoolitsust.

Igaühel on võimalus anda oma panus, sest 21. detsembril korraldab JCI Rakvere Koda Rakvere Kolmainu kirikus heategevuskontserdi, kus astub üles Virumaa tütarlastekoor Elo Üleoja juhtimisel , peaesinejateks on Birgit Varjun ning Birgit Õigemeel. Kontsert algab kell 19.

“Kontserdi tulude ja annetustega saame üheskoos tuua jõulurõõmu südamesse ja naeratuse näole just nendele lastele, kes seda tõesti vajavad. Väikesest heateost saab alguse suur,” ütles JCI Rakvere president Taimo Kaldma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles