Närvikõdi pakkunud Janek Õiglane küttis kuuma ilma veel kuumemaks

Margus Martin
, reporter
Copy
Teivashüppes publiku ja iseenda närvidega mänginud Janek Õiglane täitis lõpuks Rakveres ihaldatud eesmärgi ja lunastas Doha MM-i pileti.
Teivashüppes publiku ja iseenda närvidega mänginud Janek Õiglane täitis lõpuks Rakveres ihaldatud eesmärgi ja lunastas Doha MM-i pileti. Foto: Marko Mumm

Rakvere staadionil nähti nädalalõpul valitsenud 30-kraadises leitsakus mitmeid eneseületusi. Kõige krooniks täitis meeste kümnevõistluses Eesti meistriks tulnud Janek Õiglane MM-i normi ja ületas staadioni seni kehtinud rekordi.

Kui tiitlivõistluste peakohtuniku rollis olnud Rakvere kergejõustikuklubi ViKe eestvedaja Jaak Vettik laupäeva hommikul enne täiskasvanute jõuproovi teise päeva algust, staadioni rekordit märkiv mälestusplaat näpus, sekretariaati jalutas, ei osanud ta ilmselt aimata, millise närvesööva pöörde libedalt alanud võistlus veel võtab.

Tundus, et kahe päeva vahele jäänud ajal oli Vettik vajalikud rehkendused kodus rahulikult ära teinud ning tema enesekindlast pilgust võis välja lugeda, et uus staadioni rekord on vaid vormistamise küsimus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles