Rain Veissbach pääses napilt järvest ja võitis

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Rain Veissbach saavutas hoolimata seiklustest, mis võinuksid talle lõppeda Vasalemma karjääri tehisjärves, autokrossi meistrivõistluste etapivõidu.
Rain Veissbach saavutas hoolimata seiklustest, mis võinuksid talle lõppeda Vasalemma karjääri tehisjärves, autokrossi meistrivõistluste etapivõidu. Foto: Igmar Matto

Eesti veoautokrossi meistrivõistluste neljas etapp toimus huvitaval, kuid samas ohtlikul Vasalemma rallikrossirajal. Korraldajate kartused polnud asjatud: läänevirulasel Rain Veissbachil ei puudunud palju, et ta oleks oma bagi tehisjärve uputanud.

Veobagide klassis võistleva Rain Veissbachi suur seiklus toimus juba esimese poolfinaalsõidu teisel ringil. Hoolimata korraldajate pingutustest kippus rada tolmama. Eriti veobagide sõidus, mille trajektoor käib sageli üle piirdevallide.

“Ühel hetkel oli tolmusein ees, bagi vallis ja enam ei saanud midagi aru, kuhu sõidan või kuhu ei sõida,” rääkis Rakvere vallast pärit krossimees. “Tundsin, et auto vajub külili, aga kuhu maandusin, sellest polnud aimugi. Alles siis, kui tolm hajus, sain aru, et olen järve kaldal, üsna veepiiri ääres.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles