Palmse Metall sõlmis Rakvere Tarvaga sponsorlepingu

Margus Martin
, reporter
Copy
Rakvere Tarva mänedžer Arnu Lippasaar (vasakult), Palmse Metalli üks omanikke Bert Sild ja Tarva abitreener Madis Putko koostöölepingu sõlmimisel.
Rakvere Tarva mänedžer Arnu Lippasaar (vasakult), Palmse Metalli üks omanikke Bert Sild ja Tarva abitreener Madis Putko koostöölepingu sõlmimisel. Foto: Janar Kalda

Ajal, mil toetajate leidmine on spordis järjest keerulisem, teeb Rakvere Tarva korvpallimeeskond asist tööd ning leiab ühise keele üha uute Lääne-Viru maakonna ettevõtetega.

Esmaspäeval sõlmisid Tarva mänedžer Arnu Lippasaar (vasakul) ja osaühingu Palmse Metall üks kahest omanikust Bert Sild (keskel) Eesti mõistes üsna harukordse koostöölepingu. Nimelt panustab Palmse Traileri kaubamärgi all Euroopa ja Skandinaavia turule haagiseid tootev firma korvpallimeeskonna heasse käekäiku järgneva kolme aasta vältel. Bert Sild lausus, et Tarva uus tulemine on Palmse Metalli jaoks sümpaatne. “Tahame, et meeskond saaks korralikult tuule tiibadesse, ja anname neile selleks aega atra seada. Võidud pole kõige tähtsamad. Oluline on, et meeskond jääb kõrgliigasse pidama ning et mehed võitlevad. Hea, kui võidame, aga ennekõike tahab rahvas näha võitlust,” rääkis Sild.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles