Galerii: suurtükiväepataljoni ülema vahetus Tapal

Toomas Herm
Copy
Tapa suurtükiväepataljonis vahetus juht.
Tapa suurtükiväepataljonis vahetus juht. Foto: Kaitsevägi

Kolonelleitnant Arbo Probal andis täna 1. jalaväebrigaadi Tapa linnakus toimunud pidulikul tseremoonial koos suurtükiväepataljoni lipuga pataljoni juhtimise üle kolonelleitnant Marko Tomentšukile.

"Suurtükiväepataljoni tugevust kinnitavad ka meie liitlased, kellele reservõppekogunemisel näitasime oma kiirust, osavust ja täpsust," ütles kolonelleitnant Tomentšuk ning lisas, et kavatseb eelkäijate head tööd jätkata ja suurtükiväge edasi arendada.

1. jalaväebrigaadi ülem kolonel Vahur Karus tänas kolonelleitnant Arbo Probalit suurtükiväepataljoni juhtimise eest. "Kolonelleitnant Probal on seda pataljoni ja kompetentsikeskust Eesti kaitseväe jaoks nelja aasta jooksul väga hästi hoidnud ning arendanud, mille parimaks näiteks oli suurtükiväepataljoni reservõppekogunemine selle aasta aprillis," ütles kolonel Karus.

Marko Tomentšuk on kaitseväes teeninud alates 1997. aastast. Ta on lõpetanud kaitseväe ühendatud õppeasutustes jalaväepataljoni taktika- ja nooremstaabiohvitseri ning sõjaväelise juhtimise kursuse, täiendanud end Balti kaitsekolledžis ja Soome suurtükiväekoolis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles