Lääne-Virumaa rattaorienteerujad tühjendasid hoolega auhinnalauda

Margus Martin
, reporter
Copy
Rakvere orienteerumisklubi sportlased Kelly Vildek (vasakult), Kaisa Rooba, Sander Pritsik, Siim Turban, Ragnar Rooba, Liis-Marii Kaso ja Raili Rooba tõid Eesti ja Balti meistrivõistlustelt rattaorienteerumises ära kokku 28 medalit.
Rakvere orienteerumisklubi sportlased Kelly Vildek (vasakult), Kaisa Rooba, Sander Pritsik, Siim Turban, Ragnar Rooba, Liis-Marii Kaso ja Raili Rooba tõid Eesti ja Balti meistrivõistlustelt rattaorienteerumises ära kokku 28 medalit. Foto: Rakvere Orienteerumisklubi

Rattaorienteerumise Balti ja Eesti meistrid selgitati Põlvamaal Mammastes ja Põlvas, kus võisteldi sprindis, lühi- ja tavarajal.

Füüsiliselt keerukal jõuproovil, mis nõudis hoolikat keskendumist nii kaardile kui ka rajavalikutele, võitsid Rakvere orienteerumisklubi sportlased 28 medalit. Lõviosa saagist korjati riigi esivõistlustelt.

Kuuest noorest ja kuuest täiskasvanud läänevirulasest saavutasid lühirajal oma vanusearvestuse Eesti meistrikulla ja ühes sellega Balti meistrivõistluste pronksi Ragnar Rooba (M17) ja Sander Pritsik (M20). Hõbeda teenisid Kaisa Rooba (N20) ja Raili Rooba (N40, ühtlasi Balti meistrivõistluste 3. koht) ning pronksi Liis-Marii Kaso (N17, Balti meistrivõistluste 3. koht) ja Siim Turban (M20).

Medalisadu jätkus Põlva linnas sõidetud sprindiga, kus Ragnar Roobale riputati kaela teine Eesti meistrivõistluste kuld ning lisaks Balti hõbe. Riigi meistriks krooniti samuti Siim Turban (M20). Topelt pronksmedalid teenis nii Eesti kui ka Balti meistrivõistluste arvestuses kolmandaks tulnud Liis-Marii Kaso (N17). Riigi meistrivõistluste pronksine autasu pandi kaela Siim Turbanile (M20), Kaisa Roobale (N20) ja Raili Roobale (N40).

Tavarajal lisasid oma medaliarvele Eesti meistrivõistluste hõbeda Siim Turban (M20) ning Eesti hõbeda ja Balti pronksi Kaisa Rooba (N20). Eesti meistrivõistluste pronksiga panid jõuproovile punkti Liis-Marii Kaso (N17), Kelly Vildek (N20) ning Raili Rooba (N40).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles