Noorte suvelaagris keskendutakse turvalisusele

Margus Martin
, reporter
Copy
Maris Praats.
Maris Praats. Foto: Vladislav Musakko

Väike-Maarja valla Lahu küla kunagises koolihoones korraldatakse kohaliku noortevolikogu ja noortekeskuste koostöös 17.–19. augustil suvelaager “Turvalisus meie ümber”, mis keskendub laagri teemast lähtuvalt turvalisusele. Käsitletavate teemade hulgas on veel eneseareng, koostöö ja hoolimine.

Suvelaagris toimuvad mitmesugused töötoad ja mängud, kahel õhtul astuvad üles inspireerivad esinejad. Kogu tegevus on suuresti põimitud meeskonnatööharjutustega. Laagri lõpetuseks korraldatakse võistlusorienteerumine, kus tulevad kasuks kolme päeva jooksul omandatud teadmised.

Väike-Maarja valla noortevolikogu esimees Maris Praats ütles, et laagri idee sündis neil eelmisel aastal noorte hulgas korraldatud küsitluse vastuseid lugedes.

“Noored soovisid rohkem laagreid ning ühes teiste koduvalla noortega aega veeta,” rääkis ta. “Suvelaager annab noortele võimaluse arendada erinevaid oskusi ja rääkida kaasa valla asjades. Samuti pakub see hea võimaluse tutvuda vallas elavate inimestega.”

Tasuta suvelaagrisse oodatakse noori alates 12. eluaastast. Kõiki osalejaid toitlustatakse tasuta ja valla suurematest asulatest kohalesõiduks on olemas ka transport. Lisainfot ja registreerida saab Väike-Maarja valla noortevolikogu Facebooki lehel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles