Moonaküla kõnniteed võetakse luubi alla

Margus Martin
, reporter
Copy
Läinud neljapäeval peetud rahvakoosolekul käis Moonaküla elanikega vestlemas Rakvere abilinnapea Neeme-Jaak Paap (keskel), kelle valdkonda kuuluvad linna majandus- ja ehitusküsimused.
Läinud neljapäeval peetud rahvakoosolekul käis Moonaküla elanikega vestlemas Rakvere abilinnapea Neeme-Jaak Paap (keskel), kelle valdkonda kuuluvad linna majandus- ja ehitusküsimused. Foto: Ain Liiva

Rakvere Moonaküla linnaosa kõnniteede ehituslahendustest nördinud kohalikud elanikud peavad varuma veidi kannatust, enne kui tõstatatud küsimustele vastused leitakse, sedastas linnapea Marko Torm.

“Lõpuks on kaks lahendust, mille vahel peab otsustama. Üks on see, et tehakse uus mõõdistus ja projekteerimine, ning kui on võimalik, siis langetatakse kõnnitee pinda. Teiseks variandiks on, et võetakse vanad aiad ära ning tehakse uued aiavundamendid,” rääkis mees.

Moonakülas renoveeritavate tänavate ja teede projekteerijate, ehitajate ning linnavalitsuse esindajate kokkusaamine on kavas homme pärastlõunal. “Kõige mõistlikum on praegu hoida külma pead, sest kui hakkame emotsioneerima, siis tegelikult ei saa ühtegi teed ega tänavat linnas tehtud,” lisas Marko Torm. “Alati on mõistlikum nõu pidada, selle asemel et rääkida ülivõrdes sellest, kuidas käiakse linnatänavaid kuskilt kaugelt vaatamas. Kui on projekteerija millegagi mööda pannud, siis ongi otsustuskoht, kuidas need asjad lahendatakse.”

Torm meenutas samas pahastele kinnistuomanikele, et käimasoleva projekti on nii-öelda sisse tellinud eelmine linnajuhtkond. “Meie jätkame lihtsalt seda tööd,” märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles