Kadrina spordikeskuses hakatakse fuajeed ja ühte jõusaali remontima

Merly Raudla
Copy
Kadrina spordikeskuse fuajee on praegu hämar ja kõle.
Kadrina spordikeskuse fuajee on praegu hämar ja kõle. Foto: Meelis Meilbaum

Lähipäevil kuulutatakse välja hange Kadrina spordikeskuse fuajee ja jõusaali renoveerimiseks.

Spordikeskuse juhataja Robert Salep kõneles, et ideaalis võiks juba enne aastanumbri vahetumist üht-teist tehtud olla. “Arvan, et see on reaalne eesmärk. Ehitusfirmadel on tööd palju,” sõnas ta ja lisas, et kõige suurem plaan on teha ilusaks soojaks ja mõnusaks fuajee. “Et see ruum ei oleks pime, jahe ega kõle. Praegu on ta hallides toonides ja pime,” märkis Salep.

Fuajees on plaanis vahetada põrandakate, värvida seinad ja panna ripplagi uue valgustusega. “Võiks rõõmsamad värvid olla,” nentis Salep.

Ujula basseini all nullkorrusel asuvasse jõusaali jõuavad remonditööd siis, kui selgub, kui palju uus fuajee maksma läheb.

Remondi ajal jääb spordikeskus kasutajatele avatuks. “Meil on kaks sissepääsu, mingisuguse lahenduse leiame. Trennitegemine selle tõttu ei kannata,” kõneles spordikeskuse juhataja.

Kadrina spordikeskus sai riigilt 60 000 eurot toetust ning see summa on plaanis spordikeskuse renoveerimiseks ära kasutada. “Vallal on ka väike investeerimisvõimalus, aga suurusjärk jääb siiski 60 000 juurde,” tähendas Salep.

Kadrina spordikeskuses on jõusaale tervelt kolm. Väga väsinud seisus nullkorruse jõuruumis tegutsevad peamiselt raskuste vinnajad. Seal vahetatakse põrandakate, värvitakse seinad ning pannakse uus valgustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles