Bridži üllatusvõitja ei pea oma võitu eriliseks

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Rakvere bridžimängija Mati Nirgi (keskel) väärikas seltskonnas: vastset Eesti meistrit õnnitlevad teise koha saanud Sven Sester (vasakul) ja kolmanda koha omanik, külalismängija Aleksandr Serbin Venemaalt.
Rakvere bridžimängija Mati Nirgi (keskel) väärikas seltskonnas: vastset Eesti meistrit õnnitlevad teise koha saanud Sven Sester (vasakul) ja kolmanda koha omanik, külalismängija Aleksandr Serbin Venemaalt. Foto: Ain Liiva

29. Võsu bridžifestivali käigus mängiti muu hulgas välja Eesti meistritiitlid üksikmängus ja segapaaridele. Parajalt suure üllatusena tuli üksikmängus Eesti meistriks rakverlane Mati Nirgi, kes ise on küll pisut teist meelt.

Nirgi jättis teiste seas selja taha poliitikust Eesti bridžikoondise liikme Sven Sesteri ja tugeva külalisvõistleja Venemaalt Aleksandr Serbini.

“Minu enda jaoks ei olnud see väga suur üllatus,” lausus enesekindel tiitlivõitja. “Mentaalselt olin ma selleks valmis ja läksingi tulemust tegema. Edu tõi varem läbi mõeldud taktika: mängin konservatiivselt, üritan vältida suuri prohmakaid, ei ärritu olukordade peale, mida ma ise poleks nagunii muuta saanud.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles