Looduses ja hotellis ühekorraga – mis on glämping?

Kärt Devaney
Copy
Glämping on levinud kõikjal maailmas. Äsja Belgias Boomis toimunud muusikafestivalil Tomorrowland oli külastajatele püstitatud eraldi suur glämpingulaager.
Glämping on levinud kõikjal maailmas. Äsja Belgias Boomis toimunud muusikafestivalil Tomorrowland oli külastajatele püstitatud eraldi suur glämpingulaager. Foto: David Pintens

Pean tunnistama, et ma ei ole üldiselt suurem asi telkimissõber. Mõni harv kord olen kogenud telkimise võlu, kui olen ärganud piisavalt varajasel tunnil, et nautida hommiku algamist (ja vältinud ülekuumenenud telki), ning kui olen suutnud vältida vihmaseid ilmu (ja telgi läbivettimist).

Ent. Ma olen sellesuvist Viru Folki muu hulgas suure elevusega oodanud suuresti just eelmisel aastal saadud telkimiskogemuse tõttu. Tõsi, telk on vähe öeldud. Glämpingu kodulehel seisab tutvustus, et tegemist on Eestis ainsa pop-up-glämpinguhotelliga.

(Selguse huvides – glämping on (suuremate või väiksemate) mugavustega telkimine, camping + glamour = glamorous camping = glamping, mis maakeeli ongi glämping.)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles