Tarvas ja Karud valavad higi, Tamsalu loeb mehi

Margus Martin
, reporter
Copy
Kolmest Eesti meeste korvpalli meistrivõistlustel kaasa löövast Lääne-Viru meeskonnast astusid sellest nädalast trennisaali kaks. Esiplaanil on Eesti-Läti ühisliigas ja Eesti meistriliigas võistleva Rakvere Tarva pallur Egert Haller.
Kolmest Eesti meeste korvpalli meistrivõistlustel kaasa löövast Lääne-Viru meeskonnast astusid sellest nädalast trennisaali kaks. Esiplaanil on Eesti-Läti ühisliigas ja Eesti meistriliigas võistleva Rakvere Tarva pallur Egert Haller. Foto: Ain Liiva

Kaks Lääne-Virumaa korvpallimeeskonda, Rakvere Tarvas ja Kadrina Karud lükkasid selle nädala algusest käima uue hooaja treeningud.

Huvitaval kombel trehvasid tiimid kokku esmaspäeva õhtul Rakvere Rahu hallis: kohe pärast esiliigas debüteerivate peatreener Andres Sõbra Karude trenni lõppu alustas “metsakas” oma harjutuskorda meistriliigaga taasliituv Tarvas, kelle juhendajaks on Juris Umbraško.

Tarva abitreener Madis Putko lausus, et augustis plaanitakse harjutada viiel päeval nädalas kaks korda päevas. Septembrist lisanduvad veel pühapäevased treeningukorrad. “Meil on siin ka vanemaid mehi, kellel on lapsed ja pered. Laseme neil samuti vahepeal perega olla ja ilmselt augustis nad kõik veel kahel korral päevas trennis ei käi,” tähendas Putko. “Nooremad mängijad, nagu Egert Haller ja Marcus Merimaa, on harjutanud terve suve ega ole puhkama jäänud. Kogenutest on Janis Vahter viimase kuu või pooleteisega ennast päris palju paremasse konditsiooni viinud. Renato [Lindmets] on olnud hõivatud Eesti 3x3-korvpalli koondisega ja Kristo [Saage] omaette trenni teinud. Arvan, et alguse kohta ei ole nende seis üldse paha.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles