Võsu spordihoone pikalt vigane olnud ventilatsioonisüsteem on nüüd töökorras

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Võsu bridžifestivali ajal istub spordisaalis pikka aega palju inimesi ja puhta õhu tagamiseks peaks ventilatsioonisüsteem töötama täisvõimsusel.
Võsu bridžifestivali ajal istub spordisaalis pikka aega palju inimesi ja puhta õhu tagamiseks peaks ventilatsioonisüsteem töötama täisvõimsusel. Foto: Meelis Meilbaum

Võsu bridžifestivalil kurtsid osalejad kohalikus spordihoones õhupuudust. Kuigi nii oli ka varasematel aastatel olnud, ei olnud keegi taibanud selle murega hoone haldaja poole pöörduda – tegelikult lahenenuks probleem ühe nupulevajutusega.

Võsu spordihoone kuulub alates selle aasta algusest Haljala valla spordikeskuse haldusalasse. Hoone avati 2004. aasta jaanuaris ja selle valmimise eest seisis hea toonane Vihula vald.

Võsu kandi rahvas võttis sporditempli teretulnuna vastu ja tänu heale asukohale on see jätkuvalt eriti populaarne suvel, kui pallimängusaali soovivad kasutada loendamatutes spordilaagrites osalejad. Paraku oli majal 15 aastat, kuni tänavu kevadeni, üks suur vajakajääk: ventilatsioon oli kehv. Nurin ei jõudnud küll suurde ringi, kuid õhupuuduse üle ei kurtnud sugugi mitte ainult bridžimängijad, vaid ka teised saali kasutajad.

“Kriitika vastas tõele kuni selle aasta kevadeni,” lausus Haljala valla spordikeskuse juhataja Avo Seidelberg. “Nüüd enam mitte. Kahetsusväärselt ei pöördunud bridžimängijad õhupuuduse-murega meie poole – ventilatsioon töötas vaid poole võimsusega ja seda saanuks juurde keerata.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles