Haljala vallast lahkub ehitusspetsialist, vajatakse uut

Merly Raudla
Copy
Ehitus. Foto on illustratiivne.
Ehitus. Foto on illustratiivne. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Haljala valla majandus- ja hankejuht Annes Naan kõneles, et umbes aasta jagu on ehitus­spetsialisti kohal töötanud Olga Jaago, kuid tema lahkub ja sellele ametikohale oodatakse kandideerijaid.

“Kevadel otsustas ta ära minna ning nüüd on ta osalise tööajaga meil augusti lõpuni edasi. Päris ilma ehitusspetsialistita me ei ole,” selgitas Naan ja lisas, et ühe konkursi tähtaeg lõppes 31. juulil ja sinna ei laekunud ühtegi sooviavaldust. Konkurssi pikendati nüüd 23. augustini. “Loodame leida,” märkis Naan.

Ehitusspetsialisti ametikoha põhieesmärk on ehitusseadustiku ja muude ehitusalaste õigusaktide nõuete täitmise tagamine Haljala vallas.

Peamised tööülesanded on ehitus- ja kasutuslubade, ehitusteatiste ning projekteerimistingimuste taotluste menetlemine, valla esindamine oma töövaldkonnas tellitud tööde korraldamisel ja vastuvõtmisel, valla ehitusjärelevalve korraldamine, kodanike vastuvõtu korraldamine ja ehitusalane nõustamine Haljalas ja Võsul ning ehitisregistri pidamine. Lisainfot saab Haljala valla kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles