Naiste võrkpallikoondis mängib Rakveres Šveitsiga

Margus Martin
, reporter
Copy
Eesti naiste võrkpallikoondise peatreener Andrei Ojamets (vasakul).
Eesti naiste võrkpallikoondise peatreener Andrei Ojamets (vasakul). Foto: Sille Annuk

Euroopa meistrivõistluste finaalturniiriks valmistuv Eesti naiste võrkpalli rahvuskoondis on täna ja homme Rakvere spordihallis peetavates sõprusmängudes vastamisi Šveitsiga.

"EM-iks valmistumine on kulgenud plaanipäraselt, esimesed kaks nädalat tegime tööd suurema seltskonnaga, peale seda lubasin mõned nooremad mängijad puhkusele. Nii et tänaseks on meid grupis veel 15 mängijat," rääkis Eesti koondise peatreener Andrei Ojamets võrkpalliliidu pressiteenistusele.

Ojametsa sõnul keskendutakse kontrollmängudes Šveitsiga koostöö lihvimisele ja põhilistele mänguelementidele. "Me pole füüsiliselt väga võimsad, seepärast on meie mängudes kõige tähtsamad esimene ja teine puude, sest nende kvaliteet loob võimaluse edukateks rünnakuteks. Kui pikad ja jõulised naiskonnad suudavad hästi rünnata ka raskeid palle, siis meie õnnestumiste eelduseks on kvaliteetne platsimäng ja distsipliin. Seda tahangi nendel kahel päeval Rakveres näha," lausus peatreener.

Mõlemal päeval algab mäng Šveitsiga Rakvere spordihallis kell 17. Pealtvaatajatele on sissepääs tasuta.

EM-i finaalturniir algab Eesti naiskonna jaoks Budapestis 23. augustil, mil esimeses alagrupimatšis kohtutakse võõrustajate Ungari naiskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles