Naiste võrkpallikoondis madistas Šveitsiga viis geimi

Margus Martin
, reporter
Copy
Eesti naiste võrkpallikoondise peatreener Andrei Ojamets.
Eesti naiste võrkpallikoondise peatreener Andrei Ojamets. Foto: Tairo Lutter

Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri eelses treeninglaagris Rakveres viibiv Eesti naiste võrkpallikoondis võõrustab nädalalõpu kahes kontrollmängus Šveitsi. Laupäeval vannuti külalistele alla 2:3.

Avageimi 21:25 kaotanud eestlannad pöörasid teise enda kasuks 25:23. Kolmandas panid selge paremuse numbritega 25:14 maksma taas külalised. Kohtumise üldskoori viigistas Eesti naiskond neljanda geimi võitmisega 25:23. Ka otsustav, viies geim kulges tasavägiselt ja see õnnestus enda kasuks kallutada Šveitsil 16:14.

"Eks ta oli rabe. Osa mängijaid siin ja seal ootamatult võibolla ei olnud nii head, kui võis eeldada. Samas oli vahepeal pikem mängupaus: viimati mängisime 15. juunil ehk sisuliselt kaks kuud tagasi," rääkis Eesti naiskonna peatreener Andrei Ojamets. "Šveitslased tulid siia Prantsusmaalt, kus nad mängisid kolm mängu prantslastega. Kuigi nad on trenni teinud palju vähem kui meie, siis selge see, et mängupraktika on suur asi."

Ojametsa sõnul oli tal soov anda rohkemal või vähemal määral mänguaega kõikidele naiskonna liikmetele. "Kõik said platsi peal ära käia. Võita oleks olnud muidugi igal juhul tore, aga eesmärk oli üle vaadata oma asju, mis mänguolukordades ette tulevad," lisas ta.

Teist korda mängivad naiskonnad omavahel Rakvere spordihallis pühapäeval kell 17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles