Süstasportlased panid aerud vette Valmieras

Margus Martin
, reporter
Copy
Marianne Klopets (vasakult), Argo Raudsalu ja Külli Raudsalu kaitsesid lõunanaabrite juures vapralt Lääne-Virumaa süstasportlaste au.
Marianne Klopets (vasakult), Argo Raudsalu ja Külli Raudsalu kaitsesid lõunanaabrite juures vapralt Lääne-Virumaa süstasportlaste au. Foto: Erakogu

Lääne-Viru süstasportlased võtsid mõõtu Valmieras Koiva jõel korraldatud Aldis Kļaviņši mälestusvõistlustel süstaslaalomis. Enam kui 120 osavõtja hulgas olid kolme Balti riigi võistlejate kõrval kohal Venemaa ja Valgevene esindajad.

Suviselt madal veetase ja kiire rada mängisid trumbid kätte noorematele konkurentidele. Sestap hõivas Külli Raudsalu (Nelson) naiste süstaklassis üldarvestuses neljanda ja 35+ vanuseklassis esimese koha. Naiste kanuuklassis tuli ta endast nooremate konkurentide järel kolmandaks. Marianne Klopets (Veeslaalom) oli naiste süstaklassis viies ja 35+ arvestuses teine. Argo Raudsalu (Nelson) lõpetas meeste kanuuklassis kaheksandana ja tuli 35+ arvestuses esimeseks.

Samas peetud Läti karikavõistluste etapil sai Külli Raudsalu naiste üldarvestuses viienda koha ja võitis 35+ klassis. Meeste kanuuklassis tuli Argo Raudsalu samuti viiendaks ning teenis 35+ klassis võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles