Piima- ja lihaühistu kolisid uuele pinnale

Margus Martin
, reporter
Copy
Piira külla uutesse ruumidesse kolinud Rakvere Piimaühistu ja Rakvere Lihaühistu on nüüd Mõisa tänaval asuva esinduse esimesel korrusel. Teisel korrusel asuvad hoone omaniku, osaühingu Revin Grupp tööruumid.
Piira külla uutesse ruumidesse kolinud Rakvere Piimaühistu ja Rakvere Lihaühistu on nüüd Mõisa tänaval asuva esinduse esimesel korrusel. Teisel korrusel asuvad hoone omaniku, osaühingu Revin Grupp tööruumid. Foto: Vladislav Musakko

Aasta-aastalt kasvanud ja arenenud ning seetõttu ruumikitsikusse jäänud Rakvere Piimaühistu ja Rakvere Lihaühistu muutsid asukohta. Varem Bauhofi kaupluse lähedal asunud ettevõtete esindus on nüüd Piira külas.

Lääne-Viru maakonna kahtekümmet piimatootjat koondava pika, 27-aastase ajalooga piimaühistuga samas kohas asub sellega tihedalt seotud Rakvere Lihaühistu. Seitse aastat tegutsenud lihaühistu alla kuulub 30 Virumaa piima- ja lihaveisekasvatajat ehk märkimisväärne osa Virumaa loomakasvatajatest.

Kui piima- ja lihaühistu töötajad tegutsevad kahekorruselise maja esimesel korrusel, siis hoone omaniku, ehitusettevõtte Revin Grupi inimesed askeldavad teisel korrusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles