​Ööjooks muudab Rakveres liikluskorraldust

Margus Martin
, reporter
Copy
Rakvere tänavatele on paigaldatud liikluskorralduse muudatusi tähistavad tahvlid.
Rakvere tänavatele on paigaldatud liikluskorralduse muudatusi tähistavad tahvlid. Foto: Ain Liiva

Eeloleval laupäeval võõrustab Rakvere linn tuhandeid külalisi, sest toimub järjekordne Viking Line Eesti Ööjooks. Seetõttu ootavad ees eelkõige mootorsõidukite juhte puudutavad ajutised muudatused liikluskorralduses.

Korraldajate teatel on laupäeval, 17. augustil liiklus kesklinnas osaliselt suletud alates kella 8-st (Kastani puiestee, F. G. Adoffi ja Silla tänava vaheline lõik).

Võistluste tehnika paigaldamise tõttu tehakse mitu ümbersuunamist alates kella 12-st (Aqva spordikeskus – Vee tänav, Karja ja Võidu ristmik, J. Kunderi – Nurme – Timuti lõik). Kogu võistlusrada on mootorsõidukitele suletud alates kella 21-st kuni võistluse lõpuni kell 00.30.

Jooksu korraldajad paluvad rakverlastelt mõistvat suhtumist ja võimalike ebamugavuste pärast vabandust – kõik piirangud on tehtud, et hoida osalejate tervist ning kaitsta linlaste vara. Võimalusel palutakse rakverlastel piirata sel päeval autoga liikumist või seda sootuks vältida.

Viking Line Eesti Ööjooksu radade kaart.
Viking Line Eesti Ööjooksu radade kaart. Foto: Eesti Ööjooks

Lisaks palub ööjooksu korraldusmeeskond mitte parkida sõidukeid 17. augustil Kastani, Laiale ja Laada tänavale. Parkides nendele tänavatele, riskivad autoomanikud sõidukite võimalike kahjustustega või jooksjate vigastustega, sest sportijad ei pruugi suures inimhulgas joostes märgata teel olevaid takistusi.

Võistlustel osalejatele ja linlastele on avatud pärastlõunal alates kell 15-st sporditurg võistluskeskuseks oleva Rakvere spordihalli parklas. Laste Mõmmijooksud algavad staadionil kell 18 ning põhijooksu start antakse samas kell 21.30.

Ööjooksule kaasaelajaid oodatakse neile sobilikku kohta raja ääres mugavalt ettevõtmist jälgima ja jooksjaid ergutama. Võistluse starti ja finišit saab hõlpsalt jälgida Rakvere staadioni tribüünilt, mis mahutab üle kahe ja poole tuhande inimese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles