Kadrinas kirikus musitseerib flöödi ja oreli duo Šveitsist

Inna Grünfeldt
Copy
Klassikalise muusika duo Verena Steffen ja Olivier Eisenmann.
Klassikalise muusika duo Verena Steffen ja Olivier Eisenmann. Foto: Erakogu.

Kadrina kirikus toimub 17. augusti õhtul kell 19 taas suvehooaja klassikakontsert. Esineb klassikalise muusika duo Šveitsist – Verena Steffen flöödil ja Olivier Eisenmann orelil.

Erakordselt suure lavakogemusega Verena Steffen on esinenud kontsertidega pea kõikjal Euroopas, lisaks Ameerikas, Austraalias ja Mehhikos.

Steffeni peamiseks ansamblipartneriks on Olivier Eisenmann, kuid ta on solistina üles astunud ka paljude sümfooniaorkestrite ees üle maailma. Verena Steffeni kaunist mängu on jäädvustatud paljudes Šveitsi Raadio salvestustes. Lisaks kontsertide andmisele tegeleb Verena Steffen flöödimängu õpetamisega.

Olivier Eisenmanni lavakarjäär sai alguse pianistina. Luzerni konservatooriumis õppis ta aga orelit ning esineb orelikontsertidega alates aastast 1972.

Zürichi ülikooli doktorikraadiga Eisenmann ongi kuulsaks ­saanud eeskätt kontsertorganistina. Ta on esinenud 36 riigis ja teinud salvestusi eri maade raadio- ja televisioonikanalitele.

Käesoleval ajal jätkab Olivier Eisenmann aktiivset kontserditegevust, esineb orelimuusikaalaste loengutega ülikoolides ja on tegev publitsistina.

Kadrina kiriku klassikaõhtul kõlav muusika pärineb baroki- ja romantismiajastust. Kontserdi korraldaja on Kadrina kiriku oreli sihtasutus. Oodatud on kõik muusikasõbrad, kontserdile pääseb vabatahtliku annetusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles