Enam kui kümme Rakvere toidukohta kuulutab argihommikuti, millised road on selle päeva menüüsse valmistanud nende kokad. Tööinimesele on tähtis, et söögi saaks kätte ruttu. Kuid vähe oluline pole ka hind, teeninduse ilu ega atmosfäär.
Tellijale
Lehetegijad käisid keset tööpäeva linna peal söömas. Mis selgus?
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virumaa Teataja otsustas vaadata üle kaheksa Rakvere toidukohta kibekiirel lõunatunnil. Uurida, kus millega hiilatakse, mekkida päevarooga ja silmitseda söögitubagi. Rohkemate paikade külastamiseks ei jätkunud toimetuses suid. Valiku langetas aga loterii. Kokku sai lepitud detailides, mida jälgida, ja selles, mida viiepallisüsteemis hinnata. Nõnda valmis pisuke pingeridagi.