Metsapäev tuleb Rakvere Kirikuparki

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Rakvere Kirikupargis peetakse metsapäeva.
Rakvere Kirikupargis peetakse metsapäeva. Foto: AIVAR AOTÄHT/SAKALA

Kogu pere metsapäev toimub Rakvere Kirikupargis 24. augustil. Metsapäeva raames toimub ka ekskursioon mulluse parima metsamajandaja Lauri Salumäe metsa: kella 10.45–13 saab Varangu külas Mäehansu talus tutvuda Salumäede pere metsade ja metsamajandamispraktikatega ning kitse- ja lambakasvatusega. Tulijatele on kaetud laud, mekkida saab Mäehansu talu toodangut.

Tasuta buss väljub Rakverest Aqva spaa parklast kell 10. Buss sõidab tagasi Rakverre kogu pere metsapäevale kell 13. Ekskursioonile on vaja registreeruda.

Kogu pere metsapäeval antakse kell 9 Rakvere Keskväljakul avapauk raievõistlusele. Keskpäeval juhatab päeva sisse kandlemees Sander ja metsapäeva juhib Urmas Vaino. Räägitakse kohalikust metsandusest, Lahemaa metsades kogutust, esinevad räpiduo Vesikas & Fofkin ning Curly Strings. Kuulutatakse välja tänavuse aasta parim metsamajandaja.

Kogu päeva vältel on Rakvere Kirikupargis tegevusi kogu perele. Tutvumiseks on väljas tõeliselt võimas metsatehnika ning ekspertidelt saab küsida metsanõu. Lisaks põnevatele väljapanekutele on päev täis mitmesuguseid töötubasid ja jõukatsumisi alates metsaviktoriinist ja käbikorvpallist lastele kuni pesakastide meisterdamise ja mõõdusaagimiseni välja.

Osaleda saab metsanduslikel miniseminaridel.

Uuemat infot metsapäeval toimuvast leiab erametsaliidu sotsiaalmeedialehtedelt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles