Politsei otsib Kohtla-Järvel kadunud 79-aastast Viktorit

Merly Raudla
Copy
Politsei otsib Kohtla-Järvel kadunud Viktorit.
Politsei otsib Kohtla-Järvel kadunud Viktorit. Foto: PPA

 Viktori leidmisest teatasid eile kella 22.30 paiku häirekeskusele jahimehed, kes kuulsid mehe kadumiskohast Kohtla-Järvel umbes 15 kilomeetri kaugusel asuvast metsast hõikeid. Viktor on meedikute hoole all ning tema elu ohus ei ole.

Politsei palub avalikkuse kaasabi, et leida Kohtla-Järvel kadunud 79-aastane Viktor, keda viimati nähti laupäeva hommikul. Viktor lahkus oma Kohtla-Järve kodust 17. augusti hommikul kella kaheksa paiku ja ei ole siiani naasnud. Ta ei orienteeru kohati ajas ega ruumis ning seetõttu ei pruugi ta leida teed koju tagasi. Viktor on ka varem lahkunud nii, et ei ole sellest kellelegi tead andnud, kuid nii pikalt pole mees kodust ära jäänud.

Politsei on meest otsinud koos tema lähedaste ja sõbraga kohtadest ja linnaosadest, kuhu mees võis liikuda ning mis on talle tuttavad, kuid paraku ei ole teda seni leitud. Patrullid jätkavad Viktori otsimist.

Lahkudes oli Viktoril tõenäoliselt seljas pruun kampsun ja jalas tumedad teksapüksid. Ta on kõhna kehaehitusega ja umbes 170 sentimeetrit pikk.

Palume kõigil, kes on Viktorit näinud pärast 17. augusti hommikut, anda sellest teada hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles