Kundasse rajatakse uudne pump track’i trikirada

Meelis Kalme
Copy
Viru-Nigula spordijuhi Ainar Sepniku sõnutsi oodatakse vallas ära, kuidas uus pump track vastu võetakse, misjärel otsustatakse ka rulapargi saatus.
Viru-Nigula spordijuhi Ainar Sepniku sõnutsi oodatakse vallas ära, kuidas uus pump track vastu võetakse, misjärel otsustatakse ka rulapargi saatus. Foto: Vladislav Musakko

Tõenäoliselt juba sügisel saavad ekstreemspordihuvilised sõita Kunda spordikeskuse kõrvale kavandataval ja ligemale 110 000 eurot maksma mineval pump track’i rajal.

Kui 2012. aastal valmis Kunda linna aktiivsete noorte ja nende loodud mittetulundusühingu Kunda Crew eestvedamisel kõigiti tänapäevane skatepark, osutus see kohalike ekstreemspordihuviliste seas märkimisväärselt populaarseks. Kasutust leidis see lausa sedavõrd palju, et nüüdseks võib rulapargil näha päris suuri kulumise märke, mistõttu on trikiratturid ligikaudu viie aasta taguse ajaga võrreldes taas kehvemas seisus.

Õnneks ei jäänud see probleem aga märkamata alles möödunud aasta alguses Viru-Nigula valla spordijuhi ametikohale asunud Ainar Sepnikul. Tema leidis, et noored peavad vaba aega siiski aktiivselt ja huvitavalt veeta saama. Kui mõni kuu pärast ametisse kinnitamist jäi talle silma uudne lahendus, mis Kundasse sobida võinuks – Eestis veel küllaltki vähe tuntud pump track’i rada –, hakati vallas tegutsema selle Kundasse rajamise nimel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles