Vene telemehed käisid külas Rakvere kalamehel

Andres Pulver
Copy
Päevatalu rannakividel salvestatud saate lõpulõigus soovitas Aleksei Barinov (istub paremal) kõigil Eestisse puhkama ja kala püüdma tulla.
Päevatalu rannakividel salvestatud saate lõpulõigus soovitas Aleksei Barinov (istub paremal) kõigil Eestisse puhkama ja kala püüdma tulla. Foto: Andres Pulver

Päris paljudele Lääne-Virumaa inimestele on meele järele Peipsi ääres käia. Kes käib suvitamas, kes kalal. Rakvere mees Alvar Virula peab suviti Mustvee külje all Vilusil Päevatalu kämpingut ja püüab kala. Kolmapäeval sattus ta idanaabrite telekaamerate ette intervjuusid andma.

Alvar Virula rääkis, et talle helistas Kadi Ploom mittetulundusühingust Peipsimaa Turism ja pakkus välja võimaluse osaleda Venemaal ja Eestiski kala- ja jahimeeste seas populaarse telekanali “Ohota i rõbalka” (“Jaht ja kalapüük”) saate salvestusel. “No mis mul selle vastu sai olla,” sõnas Virula.

Kolmapäeva hommikul vuraski buss kolme telemehega Päevatalu hoovile ja ilma pikema jututa seati suund järvele. Kaks külalist võttis Virula oma paati, kolmanda mehe eest kandis hoolt pealinna kalamees Indrek Saviir. Kolmas paat oli veel nii-öelda julgestuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles