Aaspere perepäeva peeti korvpallimängu ja päästeametiga

Copy
Aaspere perepäeval uudistati päästetehnikat ja võeti mõõtu korvpallimängus.
Aaspere perepäeval uudistati päästetehnikat ja võeti mõõtu korvpallimängus. Foto: Erki Mental

Läinud laupäeval toimus SK Aaspere ja Aaspere Külakoja ühisel jõul Aasperes suur suvelõpu perepäev, mis oli täis korvpalli, muusikat ja tarkusi päästeametilt. Küla väikeselt palliplatsilt käis läbi ligi kakssada inimest.

Päev algas sportlikult. Korvpallitreener Madis Putko koos Rakvere Tarva mängijatega korraldas lastele põneva näidistreeningu, kus kõik noored soovijad said proovida treeningharjutusi. Vahepalaks astusid lavale Karl Madis ja Margus Martmaa, kelle laulud viisid nii mõnegi tantsupaari jalga keerutama.

Seejärel hakkasid sooja tegema SK Aaspere ja päästeameti korvpallimeeskonnad, et maha pidada üks sõbralik korvpallilahing. Kohtunikeks olid kutsutud Margus Napp ja Mehis Meltsa Lääne-Virumaa Kossuliigast. Kohtumine lõppes 42:54 päästeameti kasuks.

Samal ajal sättis end valmis ka Ida päästekeskuse Rakvere komando, kes tuli perepäevale mitme masinaga. Demonstreeriti, mis juhtub siis, kui põleva õli peale vett visata, lubati uudistada autosid nii seest kui väljast, jagati teadmisi suitsu- ja vingugaasiandurite, päästevestide ja -rõngaste kohta.

Meeleolu hoidis üleval DJ Ailan Kütt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles