Andres Jaadla koostab umbusaldusavaldust, aga ei saa hääli kokku

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Kuigi ametilt linnavolikogu revisjonikomisjoni esimees, tõttas Andres Jaadla kaitsma Moonaküla elanike huvisid teeehituse valdkonnas.
Kuigi ametilt linnavolikogu revisjonikomisjoni esimees, tõttas Andres Jaadla kaitsma Moonaküla elanike huvisid teeehituse valdkonnas. Foto: Ain Liiva

Rakvere poliitringkondades liigub kõmu, et opositsioonipoliitik Andres Jaadla kogub hääli linnapea Marko Tormi umbusaldamiseks. Esialgu on aga probleeme umbusaldusavalduseks häälte kokkusaamisega.

Umbusalduse ajendiks on Moonaküla nässu läinud teeehitus. “Täna on mitu volikogus esindatud jõudu seisukohal, et linna juhtkond peab võtma vastutuse,” ütles Andres Jaadla.

Umbusaldada kavatseb ta konkreetselt linnapead Marko Tormi, mitte valdkonda kureerivat abilinnapead Neeme-Jaak Paapu või linnavalitsust tervikuna. “Vastutada tuleb ka halbade asjade eest, mitte ainult heade,” leidis opositsioonipoliitik. “See ei ole esimest korda, kui kogu asi käib linnas tagurpidi. Moonaküla teeehituse hange kuulutati enne välja ja alles siis teavitati volikogu. Sama saunafestivaliga. Lisaks on linnapea Marko Torm Moonaküla kohaliku elanikuna käitunud ignorantselt, ta pole osalenud rahvakoosolekutel ega reageerinud ehituspraakidele, kuigi kohalikuna pidanuks tal need kohe silma jääma.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles