Avame ukse teadmiste maale

Sven Hõbemägi
, Lääne-Viru Omavalitsuste Liit, tegevdirektor
Copy
Sven Hõbemägi.
Sven Hõbemägi. Foto: Erakogu

Peagi alustavad uut teadmiste aastat tuhanded nii juba kogenud haridusteel käijad kui ka need, kellele haridustempli uks avaneb esimest korda. Kerge ärevus hinges, surud alla ukselingi, avad ukse ning satud maailma, mis on täis põnevaid teadmisi ning uusi tutvusi, ka neile, kes on haridusteed juba aastaid astunud. Sulle ulatab abikäe sinu õpetaja, et panustada sinu tulevikku ning koos astuda oluline samm. Samm, mis viib lähemale unistuste täitumisele.

Hea õpilane, ära lase seda võimalust käest. Võta vastu kõik teadmised, mis sulle soovitakse edasi anda, ning ka need, mis esmapilgul sulle eriti huvitavad ja põnevad ei tundu. Võin enda kogemustele toetudes väita, et sageli on just need teadmised sinu tulevikus määrava tähtsusega. Kirjanik Erich Maria Remarque on öelnud, et kõike, mida vähegi saab, tuleb tundma õppida.

Soovin sulle, hea õpilane, kiiret sisseelamist kooliellu ning palju häid sõpru, et teil jätkuks kõigil piisavalt uudishimu tegeleda pühendunult õppimisega ja eriti oma huvialadega, siis on ka kergem oma unistuste täitumise poole püüelda. Ärge kartke küsida ja olge avatud kõigele uuele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles