Kaunite kodude omanikud soovitavad aia teha oma vajaduste järgi

Katrin Uuspõld
Copy
Perekond Pildi aias Tapal on ruumi joosta nii lastel kui kukel-kanadel. Pereisa Arno, kes pikalt ka kapteni ametis olnud, on ehitanud lisaks oma tööruumidele ja õueköögile ka lastele ja kanadele uhkeid ja praktilisi mängu- ja elupaiku. Pereema Angela on leidnud igale taimele õige koha peenras.
Perekond Pildi aias Tapal on ruumi joosta nii lastel kui kukel-kanadel. Pereisa Arno, kes pikalt ka kapteni ametis olnud, on ehitanud lisaks oma tööruumidele ja õueköögile ka lastele ja kanadele uhkeid ja praktilisi mängu- ja elupaiku. Pereema Angela on leidnud igale taimele õige koha peenras. Foto: Ain Liiva

Kolm Lääne-Viru peret, kes võtsid äsja presidendilt vastu tunnustuse kauni kodu tiitlina, on lähtunud oma koduaeda rajades sisemisest tunnetusest ning loonud endale maailma parima koha, mis ka kõrvaltvaatajaile tundub tõelise oaasina.

Ilusat aeda on väga ilus vaadata, aga kuidas sellist rajada? Perekond Varinurm Aserist, Mölder Rakverest ja Pilt Tapalt, kelle töö kauni kodu tiitliga pärjati, on seda meelt, et loodusega võidelda ei tasu ning taimi võiks valida vastavalt oma aia tingimustele.

“Ei tasu muutuda oma aia orjaks, aed peab olema nii suureks loodud, et sul jätkub selleks aega ja see ei ole sulle koormav,” ütleb Mari Riina Mölder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles