Eeloleval reedel, 6. septembril peaksid kõik toidunautlejad võtma ette teekonna Sagadi mõisa restorani, kus õhtul kella seitsmeks kaetakse lauad metsateemalise õhtusöögi tarvis. Peaesinejatena on välja hõigatud meie sügisese metsa seened ja marjad.
Metsikuid maitseid toovad gurmaanidele seened ja marjad
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmekäigulise menüü on kokku pannud Sagadi vanemkokk Viive Ruusalep ning veinid sinna juurde sobitanud Valgejõe Veinivilla.
Õhtut aitab sisustada mõnusate metsa- ja seenejuttudega Tiina Reintal Sagadi looduskoolist. Veinijuttu räägib Valgejõe Veinivilla sommeljee Gregor Alaküla.