Kadrina vald hakkas ehitama

Andres Pulver
Copy
Kadrina tervisekeskuse nurgakivi pani vallavanem Kairit Pihlaku (vasakult) ja perearst Laili Konisti valvsa pilgu all paika endine vallavolikogu esimees Jaanus Reisner.
Kadrina tervisekeskuse nurgakivi pani vallavanem Kairit Pihlaku (vasakult) ja perearst Laili Konisti valvsa pilgu all paika endine vallavolikogu esimees Jaanus Reisner. Foto: Andres Pulver

Kuigi Kadrina vald on praegusel kujul eksisteerinud 27 aastat, ei ole vald ise selle aja jooksul ühtegi hoonet ehitanud. Nüüd saab see viga parandatud – eile pandi nurgakivi Kadrina tervisekeskusele.

Kadrina perearst Laili Konist rääkis, et lisaks sellele, et vald pole midagi ehitanud, ei ole Kadrinasse tegelikult mitte kunagi rajatud ühtegi meditsiinihoonet. Tohtrid tegutsesid aastaid Undla mõisahoones, seejärel mõnda aega lasteaias ja viimased paarkümmend aastat on nende peavarjuks olnud korterelamu.

Kadrina vallavanem Kairit Pihlak kõneles, et tervisekeskuse rajamise protsess algas viis aastat tagasi. “Midagi ei ole tehtud uisapäisa, aga ei ole ka üleliia tormatud,” nentis vallavanem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles