Marko Torm: suure tõenäosusega tuleb uus linnapea

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Rakvere linnapea Marko Torm andis Moonaküla inimestega kohtumisel vihje, et ta võib ametist lahkuda.
Rakvere linnapea Marko Torm andis Moonaküla inimestega kohtumisel vihje, et ta võib ametist lahkuda. Foto: Ain Liiva

Täna õhtul linnavalitsuses Moonaküla elanikega kohtunud Rakvere linnapea Marko Torm pillas muu jutu vahele järgmised laused: "Mina võtan vastutuse. Vastutan juba peagi ka volikogu ees. Suure tõenäosusega tuleb uus linnapea."

Hilisemale täpsustavale küsimusele, mida sellest mõtteavaldusest arvata, Torm konkreetset vastust ei andnud. "Mina teen oma tööd nii hästi kui oskan," lausus ta. "Volikogu järgmisel istungil toimub minu teada minu umbusaldamine."

Seega jäi pisut arusaamatuks, kas Torm kavatseb ise tagasi astuda, on tal informatsioon, et volikogus on umbusaldamiseks vajalikud hääled koos, või ütles ta need laused niisama suusoojaks.

Täna õhtul kogunes linnavalitsusse ligemale 50 Moonaküla elanikku. Linnapea Torm ning linnavalitsuse spetsialist Lennart Korbe, samuti AS-i Rakvere Vesi ja objekti ehitajate esindajad rääkisid veel kord Moonaküla tänavaehituse probleemidest. Kesk tänava elanikelt küsiti nõusolekut uue plaani elluviimiseks ja see ka saadi. Nimelt on nüüdseks otsustatud, et Kesk tänav freesitakse madalamaks, samuti lastakse madalamaks kõnnitee. Ühele poole tänavat tuleb kõnnitee ja krundi vahele mururiba või munakividega kaetud ala, seda veel täpsustatakse.

Mujal Moonakülas algab 10. septembril renoveeritud tänavate asfalteerimine, mis kestab orienteeruvalt kümme päeva. Teetööde tõttu tuleb tänavaid jaokaupa liikluseks sulgeda. Elanikke lubati konkreetsetest sulgemiskuupäevadest linnameedia vahendusel teavitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles