Tapa käsipallitiim teeb homme avalöögi

Margus Martin
, reporter
Copy
Oranžides särkides Tapa käsipallimeeskond peab homme oma selle hooaja esimese mängu Eesti meistriliigas ja ootab Tapa spordihoonesse palluritele toeks arvukalt kaasaelajaid.
Oranžides särkides Tapa käsipallimeeskond peab homme oma selle hooaja esimese mängu Eesti meistriliigas ja ootab Tapa spordihoonesse palluritele toeks arvukalt kaasaelajaid. Foto: Marianne Loorents

Eesti meeste käsipalli meistrivõistluste esimene voor on kohe ukse ees, ent Spordiklubi Tapa peab mõned päevad enne hooaja esimest ametlikku matši veel kõnelusi kõrgliigast taandunud meeskonnaga HC Viimsi /Tööriistamarket.

Jutuajamiste sisuks on kolme läänevirulastele olulise palluri liitumine kunagise koduklubiga. Jutt käib Aleksander Oganezovist, Rail Agenist ja Martin Adamsonist, kes on esindanud tapalasi tänavu juba kahel hooajaeelsel turniiril, Alytuses ja Tallinnas, kus nad lisasid noorele meeskonnale hädavajalikku kogemust ja jõudu.

“Kui saan kõik soovitud mängijad Tapale, siis ei ole probleemi,” tõdes SK Tapa üks kahest juhendajast Elmu Koppelmann meistrivõistluste algust silmas pidades. Ta lisas, et nimetatud kolmiku Tapa rivistusse toomise nimel käivad nende eelmise meeskonnaga veel viimased läbirääkimised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles