Talendikas Rakvere noorvõrkpallur liitus Pärnu klubiga

Margus Martin
, reporter
Copy
Tony Tammiksaar siirdus võrkpalli mängima Pärnu meeskonda, kuid esindab samal ajal Eesti noorte meistri- ja karikavõistlustel jätkuvalt kodulinna Rakvere spordikooli.
Tony Tammiksaar siirdus võrkpalli mängima Pärnu meeskonda, kuid esindab samal ajal Eesti noorte meistri- ja karikavõistlustel jätkuvalt kodulinna Rakvere spordikooli. Foto: cev.lu

Seni Rakvere spordikoolis treener Mati Meriranna käe all harjutanud võrkpallur Tony Tammiksaar täiendab alates algavast hooajast Pärnu Võrkpalliklubi rivistust.

18-aastane ja 198 sentimeetrit pikk pikk nurgaründaja sõlmis Avo Keele juhendamisel mängiva valitseva Eesti meisterklubiga kolmeaastase lepingu.

Mullu Rakvere Võrkpalliklubi esiliigameeskonda kuulunud Tammiksaar jätkab õpinguid Pärnu ühisgümnaasiumi lõpuklassis ning harjutamist-mängimist Pärnu Võrkpalliklubi esindusmeeskonnas. Eesti noorte A-klassi meistri- ja karikavõistlustel kuulub noormees endiselt kodukandi Rakvere spordikooli rivistusse.

"Teist valikut ei ole. Kui kohapeal [Rakveres] sellisel tasemel meeskonda ja arenemiskeskkonda ei ole, siis peavad need, kes väärivad paremat väljundit, sobiva lahenduse leidma," kõneles Tony Tammiksaart siiamaani Rakvere spordikoolis juhendanud Mati Merirand. "Seal [Pärnus] on kõik olemas ja igal juhul me peame teda toetama." 

Rakvere Võrkpalliklubi taandumise järel kõrgemalt liigatasemelt on leidnud endale uue mängupaiga teisedki siitkandi pallurid. Nii jagab Ronald Järv algaval hooajal tõsteid Bigbank Tartu ja Karlo Remy Kallend TalTechi meeskonnas. Keskblokeerija Reimo Rannar lõi käed Selver Tallinna tiimiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles