Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
:format(webp)/nginx/o/2019/09/11/12549877t1h92a7.jpg)
Eile käis tippkokk Indrek Kivisalu Haljala lasteaias kohalikku toitu tutvustamas.
Lastele valmistati kohalikust toorainest lõunasöök ja tehti üheskoos smuutisid, aga räägiti ka Põhja-Eesti kohalikust toidust, mahetoidust ja sellest, miks üldse peaks kohapeal kasvatatud toorainest toitu sööma.
Järgmisel teisipäeval korraldab MTÜ Partnerid samalaadse ürituse Roela lasteaed-põhikoolis.
25. septembril toimub aga Tapa kultuurikojas Põhja-Eesti kohaliku toidu projekti kokkuvõtete tegemise üritus, kus muu hulgas räägitakse valminud ülevaatest Põhja-Eesti toidu pärimusest, kohalikust toidumärgisest, toidumeene valimisest ja muust kohaliku toiduga seonduvast ning kiigatakse ka tulevikku.