Rakke kooliuusikute päid ehivad toredad teklid

Margus Martin
, reporter
Copy
Rakke kooli avaaktuse järel jäädvustati 1. septembril esimesse klassi astunud lapsed ja nende klassijuhatajad ühispildile juba vahvate teklitega.
Rakke kooli avaaktuse järel jäädvustati 1. septembril esimesse klassi astunud lapsed ja nende klassijuhatajad ühispildile juba vahvate teklitega. Foto: Klaarika Salus

Alanud õppeaasta on Rakke koolis varasemast veelgi erilisem. Nimelt ehivad seal esimesse klassi astujate päid vahvad õpilasmütsid ehk teklid.

Rakke kooli huvijuht Helen Potman kõneles, et enne teklite kasutuselevõttu küsiti nõu valla naaberkoolist Väike-Maarja gümnaasiumist, mille õppurid samuti tekleid kannavad.

Väikese arupidamise järel otsustati, et algatuseks kingitakse peakatted tasuta kõigile esimesse klassi astujatele ja uutele õpetajatele. Kohustuslikuks neid esialgu ei muudeta, sest tekli 27-eurone tükihind pole just väiksemate killast ning võib mõnele perele pisut üle jõu käia. "Alates oktoobrist on võimalus kõikidel teistel soovijatel samuti endale teklit tellida," lisas huvijuht.

Kooli oma tekkel aitab huvijuhi kinnitusel kasvatada õpilastes austust oma kooli vastu ja tekitada senisest veelgi suuremat ühtekuuluvustunnet. Teklit kannavad Rakke koolis ka kõik õpetajad ja personal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles